Lär dig programmen i egen takt

Moderskeppet har 700 onlinekurser om kreativa program, appar och digitala verktyg. Många av dessa har du god hjälp av när du planerar, skriver, marknadsför och säljer  dina böcker.

Jag älskar Moderskeppets kurser! De hjälper mig blixtsnabbt när jag fastnar i något program eller inte hittar en funktion snabbt nog. Därför är jag såväl som lärare som affiliate hos dem och kan erbjuda dig medlemskap med 10 % rabatt nedan.

Detta är en affiliate-länk vilket innebär att jag är återförsäljare åt Moderskeppet och får en bonus när du beställer. Och du får 10 % rabatt när du blir medlem med min länk!

Ibland myser jag och maken i soffan också och njuter en kurs tillsammans. Dagens teknik möjliggör så mycket! 

Pausa, spola, se om

Med en onlinekurs sätter du själv tempot på lärandet. Du ser valfri kurs så ofta du vill och väljer de avsnitt du behöver idag. Har du extra bråttom finns ”spela i dubbel hastighet”. Kurserna är samlade under olika sajter så att du lätt ska kunna välja vilket område du är intresserad av.

Scanna eller klicka och du kommer till rabatten! 

OBS!
Rabatten syns först när du klickat på köp på den sajt du vill ha. 

Författarens verktyg - onlinekurser för dig som författare

Samlade kurser för författare

Författarens verktyg är fylld med kurser och guider som lär dig verktygen för att skriva, publicera, ge ut och marknadsföra din kommande bok.

Microsoft 365

Med de klassiska Office-programmen kan du göra manusdokument, synopsis och  persongallerier. Men också planera ditt projekt, föra digitala anteckningar och sätta bokomslag. Här finns snabba svar på hur programmen fungerar! 

Digital marknadsföring 

100 onlinekurser med erfarna lärare som lär dig verktygen. Detta är en guide för dig som vill marknadsföra dina böcker och andra tjänster på sociala medier. Från att sätta upp till att annonsera på dina konton. 

Författarens verktyg - onlinekurser för dig som författare

Ökad effektivitet med digitala verktyg

Smarta onlinekurser om produktivitet, IT-säkerhet och samarbete. Här hittar du också min kurs om att skriva effektiva mejl. 

Snyggt grafiskt material

Design & layout är Sveriges största utbildare i Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop och Acrobat. Här kan du hitta kurser som t ex att sätta inlaga, göra bokomslag och att göra din egen rollup i INDesign.

Lär dig ta bilder som lockar 

300 kurser och 2 000 guider på svenska där du lär dig av proffsen om att ta bilder med såväl mobilkamera som systemkamera. Även för nybörjare! 

Författarens verktyg - onlinekurser för dig som författare

Snygga filmer till dina kanaler

Filma, redigera & publicera video. Överallt blir det mer video på Facebook, Instagram, TikTok, YouTube osv. Och glöm inte din hemsida. Att presentera dig med en snygg video skapar kontakt med dina följare. Som Moderskeppets kurs nedan som informerar o vad de gör. 

Lärare på Moderskeppet

Det är superroligt att göra kurser åt Moderskeppet så jag gör dem löpande så mycket jag hinner. Jag har gjort "Skriva effektiva mejl" och "Produktivitetstips för författare".

Moderskeppet

Onlinekurser på svenska för dig som vill nå ut med dina budskap digitalt via text, ljud, bild eller film.

Du bestämmer själv om du vill ha medlemskap för en sajt eller alla kurser dvs Premium-medlemskap.

Detta är en affiliate-länk vilket innebär att jag är återförsäljare åt Moderskeppet och får en bonus när du beställer. Och du får 10 % rabatt när du blir medlem med min länk!