Skriv! - en skrivarfamilj.

Kunskap, skrivkollegor och coach. Ett årsmedlemskap.

Om kursen

I Skriv! - en skrivarfamilj får du allt det stöd du behöver som författare - på distans och under ett helt år. Det är som ett kombinerat hem och gemensam skrivarstuga. Där man kan känna sig trygg, få hjälp och stöttning men också kunskap i massor! Vi träffas flera gånger i veckan digitalt för att skriva och stötta varandra.

Dessutom till ett pris som är mycket lågt. För endast 75 kr per vecka har du möjlighet att snacka och få hjälp av en professionell skrivcoach minst två gånger per vecka (i vårt skrivrum på Zoom). Jeanette Niemi är skrivpedagog, författare och professionell coach och har en bakgrund som beteendevetare och kompetensutvecklare.

Du kan vara med oavsett var du bor eftersom vi träffas i ett skrivrum på nätet.

Längtar du efter att få hjälp att utvecklas som författare och att lära dig mer om att skriva böcker? Anmäl dig nu till Skriv! - en skrivarfamilj - du är igång inom några minuter.OBS! Viktig information till dig innan du anmäler dig. 
- Ett rullande medlemskap vilket innebär att du har samma pris som oavsett framtida prishöjningar. Vill du inte fortsätta följande år säger du bara upp ditt medlemskap.  

- Ditt medlemskap är ett rullande medlemskap som förnyas automatiskt varje år. Självklart kan du också säga upp det när du inte längre vill fortsätta ditt medlemskap. Du har kvar ditt pris så länge du väljer att fortsätta ditt medlemskap. Du är garanterad det pris du går in i medlemskapet på så länge du väljer att fortsätta vara medlem.  

- Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt. Såklart gäller det även hos mig.
   
- Detta är en säker betalningssida. Jag kan inte se dina kortuppgifter och du kan själv hantera dina uppgifter i kursportalen.   

Detta ingår i Skriv! - en skrivarfamilj

 • Skrivhives med coach
 • Snack med coachen - coach i grupp
 • Workshops
 • Skrivkamrat (för den som önskar)
 • Responsgrupp (för den som önskar)
 • Forum för pepp, frågor och skrivpuffar (Facebookgrupp)
 • Välkomstserie som gör dig redo och välkomnar dig in i Skriv! - en skrivarfamilj. Vad innebär punkterna?

Skrivhives med coach

Vi träffas i vårt skrivrum på nätet, skriver tillsammans och coachen finns tillgänglig för frågor. (En gång i veckan.) Är du nyfiken på hur det ser ut i vårt skrivrum online? Klicka på bilden så får du se!

Snack med coachen

Vi träffas i vårt skrivrum på nätet och coachen hjälper dig med det du behöver när det gäller skrivande och skrivliv. Här hämtar vi kraft ur att vi är flera som brottas med samma problem, räds och gläds åt samma saker. (En gång i veckan.)

Workshop

Workshops med efterföljande skrivhive. Olika teman såsom t ex karaktär, dialog, gestaltning och texthandledning. Kom med och få hjälp med din text! (På efterfrågan av medlemmarna, ca en gång i månaden.)

Skrivkamrat och responsgrupp

Skrivandet är ensamt och som författare blir man snart blind för den egna texten och man kan inte utveckla den vidare. I Skriv! får du massor av skrivkompisar, du som vill kan också skaffa dig en egen skrivkompis som du regelbundet kan bolla med. Respons är en viktig del i såväl din utveckling som i textens och i Skriv! erbjuds därför responsgrupper för dem som vill.

Kommer snart

...

Kommer snart

...

Svar på vanliga frågor

En del frågor ställs ofta så jag serverar dig svaren nedan för din enkelhets skull.

Finns det kortare abonnemang än ett år?

Nej. Att skriva en bok är ett långsiktigt engagemang så man går med på ett år. Priset kan också bli föredömligt lågt eftersom det ger mindre administration och mer tid för att snacka skrivande med medlemmarna.

Kan jag avbetala eller betala på faktura?

Nej. Medlemskapet är ett rullande medlemskap och du betalar via denna sida och skapar ditt konto och du är i gång på direkten!

Vilka dagar och tider är möten på?

Tider ändras och anpassas efter medlemmarnas önskemål. Vi brukar ha en tid på dagen, i samband med lunch och en tid på en vardagskväll för att det ska finnas möjlighet för så många som möjligt att komma på träffar. Kom gärna på en informationsträff för att ta reda på mer exakt vad som gäller just nu.

Har du fortfarande frågor?

Välkommen på ett informationsmöte, ställ alla dina frågor och testa på skrivrummet och känslan. Du hittar alla kommande och planerade event på eventlistan.  

Jeanette Niemi

Din coach & kursledare.

Älskar att njuta naturen, lära mig nya saker och skapa - oavsett om jag skriver, odlar, fotar eller skapar onlinekurser! Utgår från lust och intuition, hanterar motstånd och mår som bäst när jag ser människor göra det de vill med sina liv.

Jag är också författare, skrivpedagog och coach som hjälper författare och företagare att skapa kreativa liv med frihet, utveckling och glädje. 

Kurspris

 • Skriv - en skrivarfamilj
 • 3900 SEK

  3900 SEK /year

  Ett rullande medlemskap. Ditt medlemskap rullar på ett år i taget tills du själv enkelt säger upp det i kursportalen.

  Bli medlem nu!
 • Snack coachen
 • Skrivhives
 • Skrivkollegor
 • Responsgrupp
 •  

Omdömen

"Så otroligt mycket konkret och konstruktiv hjälp för mitt skrivande!."

- Helene Thalinsson

"Så nyttigt och inspirerande. Lärt mig mycket nytt men ffa väckte kursen lust och ökade självförtroendet när jag behövde det som mest."

- Angela Rizzo

Trygghet

Vi arbetar under sekretess så att du kan vara trygg i att allt som vi talar om stannar inom vår grupp.

Garanti

Investera tid och använd resurserna i Skriv! och jag garanterar dig att du kommer att uppnå ett regelbundet skrivande. Jag är 100 % säker att du kommer att lyckas under det här året om du gör det. Därför vågar jag lova pengarna tillbaka om du inte uppnår ett regelbundet skrivande. Det enda du behöver göra är att visa att du har använt resurserna och följt anvisningarna.